Arvutikomponendid – A-Data operatiivmälud

08/08/2013 10:44

operatiivmäludSedakorda me jälle tahaksime teid tutuva hea ja soodsa pakkumisega interneti kauplusest 1a.ee. Kui enne iga ostu ostmisest, sa kaua mõtled hinna peale, siis see jutt on just sinu jaoks. Sedakorda me jälle räägime arvutikomponendidest, täpsemalt, A-Data firma operatiivmäludest, aga see, millele peaks pöörama tähelepanu kindlasti on see, kui soodne on see pakkumus.

Eelmistel kordadel me vaadlesime selliseid tooteid, mille hinnavahemik oli isegi 100 või 200 eurot, aga sellel juhul operatiivmälude hinnavahemik on ainult 40 eurot, see on ju nii vähe!

Interneti kaupluses on mõned A-Data operatiivmälude mudelit, see pakkumus kindlasti on teie tähelepanu väärt.

Tore asi on see, et vaatamata sellele, kui soodne on A-Data operatiivmälude pakkumus, siiski tehnilised parametrid on niisama head kui muude firmade juhul.

Näiteks esimene parameeter – siini kiirus. A-Data operatiivmälude siini kiirused on alates 400 MHz, aga pakkumises on isegi neli korda suuremad – sellised siini kiirused, mis on 1600 MHz. Kui sa oled selline inimene, kes ei saa aru palju arvutidest, siis enne arvuti ostmisest, juhul, kui operatiivmälu sul on väga oluline parameeter, siis jälle peaks konsulteerima spetsialistiga.

Kui sul on huvi operatiivmälude vastu, siis sul kindlasti on huvi ka nende mahutavuse vastu. Avastame seda, et operatiivmälude firma A-Data pakkumises on kaks variantit. Sa võid valida, mis sobiks sinu maitsele rohkem, kas 1 GB või 8 GB. Erinevus on piisavalt suur, sellepärast juba enne ostmisest peaks teadma ka seda.

Eelmistel kordadel me räägisime, et on erinevad operatiivmälude komplektid. Kas 1 mooduliga või 2 mooduliga. Kui sind huvitab kuidas on A-Data juhul, siis peab ütlema, et nende pakkumises on ainult üks variant, ja see on 1-mooduliga.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et A-Data operatiivmälude pakkumus interneti kaupluses 1a.ee on soodne ja parimate hindadega. Juhul, kui kõige olulisem asi on just hind, siis see pakkumus sobiks just sinu maitsele. Tule, vaata, võrrelda ja leida, mis sobib sinu maitsele.