Go Clever tahvelarvutid

23/07/2013 11:45

Go Clever tahvelarvutidSedakorda tahaksime teid tutvuda Go Clever tahvelarvutidega. Esiteks peaks alustama sellest, et Go Clever on tähelepanu pööramise väärt juba sellepärast, et nendel on väga huvitavad disainid. Ja kui vaadleme uut tahvelarvutit, see juba on esimene asi, mida me näeme.

Go Clever on mitte ainult sellises vormis nagu tahvelarvutid tavaliselt on, aga sellises vormis, mis on natuke ümmargune, sellepärast Go Clever tahvelarvuti väga hästi sobiks näiteks õpilastele, sest nendele ju meeldivad huvitavad tehnika tooded.

Kui oleme vaadelnud milline on Go Clever väljanägemine, siis võime pöörata tähelepanu sellele, millised nad on tehnilises mõttes. Tuleb lisada, et praegusel hetkel just Go Clever tahvelarvutid interneti kaupluses 1a.ee on eriti soodsate hinnadega, sellepärast võib olla, et just Go Clever on sinu õige valik.

Avastame seda, et kõik Go Clever tahvelarvutid interneti kaupluses 1a.ee on Android operatsioonsüsteemiga. Nii et kui Go Clever tahvelarvutide pakkumus on väga lai, siis valik tehniliste parameetride mõttes un lai ka.

Sina võid valida, kui suur tahvelarvutit sa tahad, millega sul oleks meeldivam töötada, kas näiteks 17.78 või 25.4 cm suurega. Aga kõik ekraanide suurused siiski on head ja piisavalt suured juhul, kui sa oled kuskil mujal, ja sul ei saa olla lauaarvuti taga. Kõige olulisem asi on ju see, et kõikides Go Clever tahvelarvutides on sisseehitattuf wi fi. Operatiivmälude mõttes on kaks variantit. Sa võid valida milline suurus on parem – kas 512 MB või 1 GB. See kindlasti oleneks sellest, mille jaoks sa kavatsed seda tahvelarvutit kasutada.

Samuti aku tööaegade mõttes on erinevused. Alates 3.5 tunndidest, kuni isegi 15 tundi. Tavaliselt on lihtsam töötada sellisega, mille aku tööaeg on kauem.

Asi, millele sul kindlasti peaks pöörama tähelepanu on see, et praegusel hetkel interneti kaupluses 1a.ee on tored hinnaalandused.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et Go Clever tahvelarvutid on soodne tahvelarvutide pakkumus ja nende disain on just selline, et Go Clever oleks sinu parem atribuut igapäeva kasutamiseks.