Lauaarvutid Intel Pentium protsessoridega

05/08/2013 10:41

LauaarvutidSedakorda vaatame lähemalt sellist lauaarvutide variantit, mis on Intel Pentium protsessoridega. Selline pakkumus on interneti kaupluses 1a.ee. Millised on lauaarvutid just Intel Pentium protsessoridega? Kui tahad teada, siis see jutt on just sinu jaoks.

Interneti kaupluses on mitmesugused lauaarvutid, mis on just Intel Pentium protsessoridega. Nad tulevad mitmesugustest firmadest ka, näiteks Acer, Lenovo, Dell ja muudest.

See millele kindlasti peaks pöörama tähelepanu on see, et soodne hind tuleb koos üsna suure operatiivmäluga. Lauaarvutid Intel Pentium protsessoridega on selliste operatiivmälu suurustega mis on isegi 4 GB. Muidugi, et väiksemad suurused on ka. See tähendab seda, et lauaarvuti Intel Pentium protsessoridega väga hästi sobiks töötamisele nii kodus kui ka büröödes. Ideaalne variant pereks, sobiks kogu pere kasutamisele.

Kõvaketas on üsna suur ja mahulik ka. Kõvaketas on tavaliselt 500 või 1000 GB suur. Peaks pöörama tähelepanu sellele, et mitte nii harva see on isegi neli korda väiksem.

Järgmine tehniline parameeter, millele kõige sagedamini pöörab tähelepanu on videokaart. Lauaarvutid, mis on Intel Pentium protsessoridega on Intel HD Graphics videokaardiga. Aga peab lisama seda, et on ka selline lauaarvutide variant, mis on Radeon HD videokaardiga.

Siis veel väga oluline tehniline parameeter, millele me alati pöörame tähelepanu on lauaarvuti operatsioonsüsteem. Sellel juhul kõige sagedamini on Linux Ubuntu või Microsoft Windows operatsioonsüsteemid. Aga tuleb lisada, et on ka selline lauaarvutide variant, mis on DOS operatsioonsüsteemiga. Tuleb lisada ka seda, et audio kõne on hea kvaliteediga ka. Sellepärast selline lauaarvuti väga hästi sobiks ja meeldiks noormeestele ja tudengile ning õpilastele.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et see on hea ja soodne lauaarvuti soodse hinnaga. Kui pöörame tähelepanu sellele, et on veel hinnalaalandused ka, siis see pakkumus muutub isegi veel soodsamaks. Praegusel hetkel lauaarvutide Intel Pentium protsessoridega hinnad on alates 244 eurost kuni 510 euroni. Hinnaalandused on alates 12 protsentidest.

Interneti kauplus 1a.ee aina mõtleb oma klientide peale. Tule ja näe ka!