Peegelkaamerad nii algajatele kui ka professionaalsetele

26/07/2013 11:48

Canon EOS 100D 18-55 DC IIIKui mõtleme uue fotokaamerate ostmise peale, siis kindlasti võiks olla eriti raske otsustada, millist siis osta, ja milline kaamera siis võiks sobida kõige paremini just minule?

Esimene, mida tuleb otsustada muidugi on see, millist  fotokaamerat  osta. Kõige tavalisem fotokaamerate variant tänapäeva maailmas muidugi on digitaalsed fotokaamerad, aga on veel nii palju variante! Näiteks praegu väga aktuaalsed on tulnud just peegelkaamerad – uus ja moderne fotokaamerate variant, mis kindlasti sobiks igaühe maitsele.

Aga tavaliselt enne osmisest, inimesed väga palju muretsevad just selle peale, et nad on ainult veel algajad pildi ostmises, või hoopis vastupidi, kui nad on juba professionaalsed, nad muretsevad just selle peale, kuidas leida just sellist fotokaamerat, mis vastaks kõigile nõuetele.

Sedakorda me tahaksime teid veenduda just sellese, et peegelkaamerad sobib nii algajatele kui ka professionaalsetele.

Siis räägime peegelkaamerate pakkumisest eesti interneti kaupluses 1a.ee natuke lähemalt.

Pakkumises on kaks variantit – Canon või Nikon peegelkaamerat. Rõõmsaks teeb see, et pikslite arv on suur, kõige väiksem on 12,1x, aga on isegi 24.3x. Juba see tähendab seda, et igaüks võib olla kui professionaalne, sest selline pikslite arv on väga hea ja teeb häid pilte. Enne ostmisest sul peaks konsulteerima spetsialistidega, et saada teada, milline peegelkaamera sobiks sinule paremini – ilma objektiivita või hoopis vastupidi – koos objektiiviga. See ka võiks olla selline moment, mis võiks olla tähtis kui sa oled algaja või juba professionaalne, sulo n vaja teada millega sul oleks meeldivam töötada. Filmilõik on Full HD või HD, aga see ei tähenda eriti palju selles mõttes, kui sa mõtled selle peale, kas sa oled rohkem ainult algaja või juba rohkem professionaalne.

Nii algajat kui ka professionaalset teeks rõõmsaks seda, et on võimalus osta ka sellist peegelkaamerat, mis on puutetundliku ekraaniga. On veel palju tehniliseid parameetre. Näiteks ekraani resolutsioon on eriti professionaalne, see võib olla isegi 1 228 800 pikslit.

Muidugi, et sellest kõigest oleneb ka hind. Hinnad o neriti erinevad. Näiteks on sellised peegelkaamerad, mis maksaks ainult 346 eurot, aga on ka sellised, mis maksaks juba 5076 eurot. Tuleb lisada, et kui kallim, nii professionaalsem konkreetne peegelkaamera on.