Blog

08/08/2013 10:44

operatiivmäludSedakorda me jälle tahaksime teid tutuva hea ja soodsa pakkumisega interneti kauplusest 1a.ee. Kui enne iga ostu ostmisest, sa kaua mõtled hinna peale, siis see jutt on just sinu jaoks. Sedakorda me jälle räägime arvutikomponendidest, täpsemalt, A-Data firma operatiivmäludest, aga see, millele peaks pöörama tähelepanu kindlasti on see, kui soodne on see pakkumus.

Eelmistel kordadel me vaadlesime selliseid tooteid, mille hinnavahemik oli isegi 100 või 200 eurot, aga sellel juhul operatiivmälude hinnavahemik on ainult 40 eurot, see on ju nii vähe!

Interneti kaupluses on mõned A-Data operatiivmälude mudelit, see pakkumus kindlasti on teie tähelepanu väärt.

Tore asi on see, et vaatamata sellele, kui soodne on A-Data operatiivmälude pakkumus, siiski tehnilised parametrid on niisama head kui muude firmade juhul.

Näiteks esimene parameeter – siini kiirus. A-Data operatiivmälude siini kiirused on alates 400 MHz, aga pakkumises on isegi neli korda suuremad – sellised siini kiirused, mis on 1600 MHz. Kui sa oled selline inimene, kes ei saa aru palju arvutidest, siis enne arvuti ostmisest, juhul, kui operatiivmälu sul on väga oluline parameeter, siis jälle peaks konsulteerima spetsialistiga.

Kui sul on huvi operatiivmälude vastu, siis sul kindlasti on huvi ka nende mahutavuse vastu. Avastame seda, et operatiivmälude firma A-Data pakkumises on kaks variantit. Sa võid valida, mis sobiks sinu maitsele rohkem, kas 1 GB või 8 GB. Erinevus on piisavalt suur, sellepärast juba enne ostmisest peaks teadma ka seda.

Eelmistel kordadel me räägisime, et on erinevad operatiivmälude komplektid. Kas 1 mooduliga või 2 mooduliga. Kui sind huvitab kuidas on A-Data juhul, siis peab ütlema, et nende pakkumises on ainult üks variant, ja see on 1-mooduliga.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et A-Data operatiivmälude pakkumus interneti kaupluses 1a.ee on soodne ja parimate hindadega. Juhul, kui kõige olulisem asi on just hind, siis see pakkumus sobiks just sinu maitsele. Tule, vaata, võrrelda ja leida, mis sobib sinu maitsele. 

05/08/2013 10:41

LauaarvutidSedakorda vaatame lähemalt sellist lauaarvutide variantit, mis on Intel Pentium protsessoridega. Selline pakkumus on interneti kaupluses 1a.ee. Millised on lauaarvutid just Intel Pentium protsessoridega? Kui tahad teada, siis see jutt on just sinu jaoks.

Interneti kaupluses on mitmesugused lauaarvutid, mis on just Intel Pentium protsessoridega. Nad tulevad mitmesugustest firmadest ka, näiteks Acer, Lenovo, Dell ja muudest.

See millele kindlasti peaks pöörama tähelepanu on see, et soodne hind tuleb koos üsna suure operatiivmäluga. Lauaarvutid Intel Pentium protsessoridega on selliste operatiivmälu suurustega mis on isegi 4 GB. Muidugi, et väiksemad suurused on ka. See tähendab seda, et lauaarvuti Intel Pentium protsessoridega väga hästi sobiks töötamisele nii kodus kui ka büröödes. Ideaalne variant pereks, sobiks kogu pere kasutamisele.

Kõvaketas on üsna suur ja mahulik ka. Kõvaketas on tavaliselt 500 või 1000 GB suur. Peaks pöörama tähelepanu sellele, et mitte nii harva see on isegi neli korda väiksem.

Järgmine tehniline parameeter, millele kõige sagedamini pöörab tähelepanu on videokaart. Lauaarvutid, mis on Intel Pentium protsessoridega on Intel HD Graphics videokaardiga. Aga peab lisama seda, et on ka selline lauaarvutide variant, mis on Radeon HD videokaardiga.

Siis veel väga oluline tehniline parameeter, millele me alati pöörame tähelepanu on lauaarvuti operatsioonsüsteem. Sellel juhul kõige sagedamini on Linux Ubuntu või Microsoft Windows operatsioonsüsteemid. Aga tuleb lisada, et on ka selline lauaarvutide variant, mis on DOS operatsioonsüsteemiga. Tuleb lisada ka seda, et audio kõne on hea kvaliteediga ka. Sellepärast selline lauaarvuti väga hästi sobiks ja meeldiks noormeestele ja tudengile ning õpilastele.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et see on hea ja soodne lauaarvuti soodse hinnaga. Kui pöörame tähelepanu sellele, et on veel hinnalaalandused ka, siis see pakkumus muutub isegi veel soodsamaks. Praegusel hetkel lauaarvutide Intel Pentium protsessoridega hinnad on alates 244 eurost kuni 510 euroni. Hinnaalandused on alates 12 protsentidest.

Interneti kauplus 1a.ee aina mõtleb oma klientide peale. Tule ja näe ka!

26/07/2013 11:48

Canon EOS 100D 18-55 DC IIIKui mõtleme uue fotokaamerate ostmise peale, siis kindlasti võiks olla eriti raske otsustada, millist siis osta, ja milline kaamera siis võiks sobida kõige paremini just minule?

Esimene, mida tuleb otsustada muidugi on see, millist  fotokaamerat  osta. Kõige tavalisem fotokaamerate variant tänapäeva maailmas muidugi on digitaalsed fotokaamerad, aga on veel nii palju variante! Näiteks praegu väga aktuaalsed on tulnud just peegelkaamerad – uus ja moderne fotokaamerate variant, mis kindlasti sobiks igaühe maitsele.

Aga tavaliselt enne osmisest, inimesed väga palju muretsevad just selle peale, et nad on ainult veel algajad pildi ostmises, või hoopis vastupidi, kui nad on juba professionaalsed, nad muretsevad just selle peale, kuidas leida just sellist fotokaamerat, mis vastaks kõigile nõuetele.

Sedakorda me tahaksime teid veenduda just sellese, et peegelkaamerad sobib nii algajatele kui ka professionaalsetele.

Siis räägime peegelkaamerate pakkumisest eesti interneti kaupluses 1a.ee natuke lähemalt.

Pakkumises on kaks variantit – Canon või Nikon peegelkaamerat. Rõõmsaks teeb see, et pikslite arv on suur, kõige väiksem on 12,1x, aga on isegi 24.3x. Juba see tähendab seda, et igaüks võib olla kui professionaalne, sest selline pikslite arv on väga hea ja teeb häid pilte. Enne ostmisest sul peaks konsulteerima spetsialistidega, et saada teada, milline peegelkaamera sobiks sinule paremini – ilma objektiivita või hoopis vastupidi – koos objektiiviga. See ka võiks olla selline moment, mis võiks olla tähtis kui sa oled algaja või juba professionaalne, sulo n vaja teada millega sul oleks meeldivam töötada. Filmilõik on Full HD või HD, aga see ei tähenda eriti palju selles mõttes, kui sa mõtled selle peale, kas sa oled rohkem ainult algaja või juba rohkem professionaalne.

Nii algajat kui ka professionaalset teeks rõõmsaks seda, et on võimalus osta ka sellist peegelkaamerat, mis on puutetundliku ekraaniga. On veel palju tehniliseid parameetre. Näiteks ekraani resolutsioon on eriti professionaalne, see võib olla isegi 1 228 800 pikslit.

Muidugi, et sellest kõigest oleneb ka hind. Hinnad o neriti erinevad. Näiteks on sellised peegelkaamerad, mis maksaks ainult 346 eurot, aga on ka sellised, mis maksaks juba 5076 eurot. Tuleb lisada, et kui kallim, nii professionaalsem konkreetne peegelkaamera on.

23/07/2013 11:45

Go Clever tahvelarvutidSedakorda tahaksime teid tutvuda Go Clever tahvelarvutidega. Esiteks peaks alustama sellest, et Go Clever on tähelepanu pööramise väärt juba sellepärast, et nendel on väga huvitavad disainid. Ja kui vaadleme uut tahvelarvutit, see juba on esimene asi, mida me näeme.

Go Clever on mitte ainult sellises vormis nagu tahvelarvutid tavaliselt on, aga sellises vormis, mis on natuke ümmargune, sellepärast Go Clever tahvelarvuti väga hästi sobiks näiteks õpilastele, sest nendele ju meeldivad huvitavad tehnika tooded.

Kui oleme vaadelnud milline on Go Clever väljanägemine, siis võime pöörata tähelepanu sellele, millised nad on tehnilises mõttes. Tuleb lisada, et praegusel hetkel just Go Clever tahvelarvutid interneti kaupluses 1a.ee on eriti soodsate hinnadega, sellepärast võib olla, et just Go Clever on sinu õige valik.

Avastame seda, et kõik Go Clever tahvelarvutid interneti kaupluses 1a.ee on Android operatsioonsüsteemiga. Nii et kui Go Clever tahvelarvutide pakkumus on väga lai, siis valik tehniliste parameetride mõttes un lai ka.

Sina võid valida, kui suur tahvelarvutit sa tahad, millega sul oleks meeldivam töötada, kas näiteks 17.78 või 25.4 cm suurega. Aga kõik ekraanide suurused siiski on head ja piisavalt suured juhul, kui sa oled kuskil mujal, ja sul ei saa olla lauaarvuti taga. Kõige olulisem asi on ju see, et kõikides Go Clever tahvelarvutides on sisseehitattuf wi fi. Operatiivmälude mõttes on kaks variantit. Sa võid valida milline suurus on parem – kas 512 MB või 1 GB. See kindlasti oleneks sellest, mille jaoks sa kavatsed seda tahvelarvutit kasutada.

Samuti aku tööaegade mõttes on erinevused. Alates 3.5 tunndidest, kuni isegi 15 tundi. Tavaliselt on lihtsam töötada sellisega, mille aku tööaeg on kauem.

Asi, millele sul kindlasti peaks pöörama tähelepanu on see, et praegusel hetkel interneti kaupluses 1a.ee on tored hinnaalandused.

Kokkuvõtteks tuleb öelda, et Go Clever tahvelarvutid on soodne tahvelarvutide pakkumus ja nende disain on just selline, et Go Clever oleks sinu parem atribuut igapäeva kasutamiseks.

 

18/07/2013 11:40

Äriklassi sülearvutidNii kui oleme rääginud juba paljudest sülearvutide mudelitest, siis just sedakorda on õige aeg vaadata midagi uut ja uurida natuke lähemalt seda, milline on sülearvuti, mille nimi on äriklassi sülearvuti.

Esimene, millele ostjad tavaliselt pöörab tähelepanu on arvuti hind. Sellel juhul peab tõdema, et hinnad on soodsad ja pakkumises on hinnaalandused ka. Näiteks kõige odavamat äriklassi sülearvutit sul saab osta alates ainult 229 eurot. Peab pöörama tähelepanu sellele, et ka sellel juhul, kui arvuti on nii soodne, pakkumises lisaks tuleb ka hinnaalandus. Praegu see on isegi 21 protsentit suur. Arva, kui palju raha jääks sinu rahakotti, aga siiski sa oleks ostnud kvaliteetset ja moodsat sülearvutit.

Äriklassi sülearvutid on mitte ainult ilusa disainiga, aga tehniliselt head ka. Valikus on mitmesugused operatsioonsüsteemid, näiteks Linux ja Dos. Muidugi, et on Microsoft Windows ka, aga kõige sagedamini see on just Linux operatsioonsüsteem – operatsioonsüsteem, mis on oma positsioone tehnika maailmas juba hästi tugevdanud.

On suur operatiivmälu. Isegi odavamates mudelites see on isegi 4 GB. Kui vaatame hinnale, siis näeme, sest selline pakkumus on tõesti soodne. Hind pole palju suurem ka juhul, kui operatiivmälu on suurem, näiteks kui sinu huvides oleks 6 GB suur operatiivmälu, siis selline äriklassi sülearvuti maksaks umbes 600 eurot. Peab teadma ainult sinu nõudmiseid.

Kui räägime videokaardidest, siis näeme, et see jälle on Intel HD videokaart, kvaliteetne videokaart, mis muidugi on kui hea pluss. Jälle peab pöörama tähelepanu klaviatuuridele. Jälle on mitte ainult nii nimetatud eng ja rus, aga nii nimetatud swe ka. See tähendab seda, et interneti kauplus 1a. ee on mõelnud igaühe peale.

Äriklassi sülearvutid sobiks töötamisele nii kodus kui ka büroodes. Äriklassi sülearvutid oleks väga hea teisend töötamiseks just büroodes, sest need on kiired ja tehniliselt väga arenenud. Väga hea arvuti teisend juhul, kui igapäeva kasutamises sa oled seotud suure infoga ja töötamisega. Interneti kauplus 1a.e juba ootab sind, tule ja otsusta.