Äriklassi sülearvutid

18/07/2013 11:40

Äriklassi sülearvutidNii kui oleme rääginud juba paljudest sülearvutide mudelitest, siis just sedakorda on õige aeg vaadata midagi uut ja uurida natuke lähemalt seda, milline on sülearvuti, mille nimi on äriklassi sülearvuti.

Esimene, millele ostjad tavaliselt pöörab tähelepanu on arvuti hind. Sellel juhul peab tõdema, et hinnad on soodsad ja pakkumises on hinnaalandused ka. Näiteks kõige odavamat äriklassi sülearvutit sul saab osta alates ainult 229 eurot. Peab pöörama tähelepanu sellele, et ka sellel juhul, kui arvuti on nii soodne, pakkumises lisaks tuleb ka hinnaalandus. Praegu see on isegi 21 protsentit suur. Arva, kui palju raha jääks sinu rahakotti, aga siiski sa oleks ostnud kvaliteetset ja moodsat sülearvutit.

Äriklassi sülearvutid on mitte ainult ilusa disainiga, aga tehniliselt head ka. Valikus on mitmesugused operatsioonsüsteemid, näiteks Linux ja Dos. Muidugi, et on Microsoft Windows ka, aga kõige sagedamini see on just Linux operatsioonsüsteem – operatsioonsüsteem, mis on oma positsioone tehnika maailmas juba hästi tugevdanud.

On suur operatiivmälu. Isegi odavamates mudelites see on isegi 4 GB. Kui vaatame hinnale, siis näeme, sest selline pakkumus on tõesti soodne. Hind pole palju suurem ka juhul, kui operatiivmälu on suurem, näiteks kui sinu huvides oleks 6 GB suur operatiivmälu, siis selline äriklassi sülearvuti maksaks umbes 600 eurot. Peab teadma ainult sinu nõudmiseid.

Kui räägime videokaardidest, siis näeme, et see jälle on Intel HD videokaart, kvaliteetne videokaart, mis muidugi on kui hea pluss. Jälle peab pöörama tähelepanu klaviatuuridele. Jälle on mitte ainult nii nimetatud eng ja rus, aga nii nimetatud swe ka. See tähendab seda, et interneti kauplus 1a. ee on mõelnud igaühe peale.

Äriklassi sülearvutid sobiks töötamisele nii kodus kui ka büroodes. Äriklassi sülearvutid oleks väga hea teisend töötamiseks just büroodes, sest need on kiired ja tehniliselt väga arenenud. Väga hea arvuti teisend juhul, kui igapäeva kasutamises sa oled seotud suure infoga ja töötamisega. Interneti kauplus 1a.e juba ootab sind, tule ja otsusta.